top of page
Αναζήτηση

Σύγκληση Γενικής Συνέλευσης 22/02/2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο κατά την συνεδρίαση της 22 Ιανουαρίου 2020, αποφάσισε τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης σύμφωνα με το Άρθρο 6 του καταστατικού, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και ώρα 17:30, στην οδό Μέρλιν 9 στο Κολωνάκι, 3οςόροφος, κουδούνι ARDH, με τα κάτωθι θέματα:

  1. Απολογισμός της τριετούς θητείας του ΔΣ

  2. Έγκριση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου και απαλλαγή των μελών του

  3. Συζήτηση για το μέλλον, την οργάνωση και για τις επόμενες δράσεις του συλλόγου

  4. Εκλογή μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) και Εξελεγκτικής Επιτροπής (ΕΕ)


Σύμφωνα με το Άρθρο 6 του καταστατικού, στη ΓΣ μπορούν να συμμετέχουν τα ταμειακώς εντάξει Μέλη. Για το λόγο αυτό παρακαλείστε όπως καταθέσετε 20€ στο λογαριασμό του Συλλόγου στην ALPHA BANK με IBAN GR05 0140 1100 1100 0210 1496 751, για τη συνδρομή του 2020. Εναλλακτικά θα μπορούσατε να εξοφλήσετε τη συνδρομή σας και κατά τη διάρκεια της προσέλευσης σας στη ΓΣ.


Όποια μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο ΔΣ ή την ΕΕ, παρακαλούνται όπως ενημερώσουν σχετικά τη Γραμματέα του Συλλόγου κα Κατερίνα Καλούδη στη ηλεκτρονική διεύθυνση 2kaloudi@otenet.gr ή στο τηλέφωνο 6973 229396 μέχρι και τη Πέμπτη 20/02.


Οι προκλήσεις για τη Σέριφο μεγαλώνουν και η δημιουργία ενός αειφόρου μέλλοντος χρειάζεται τη συμμετοχή όλων μας. Επιθυμία μας είναι όλο και περισσότερα νέα και παλιά μέλη να θέσουν υποψηφιότητα και να συμμετέχουν στη προσπάθεια αυτή.


Σας περιμένουμε όλους για να κόψουμε μαζί και τη πίτα μας για το 2020.


Ο Πρόεδρος, Νίκος Χαιρέτας Η Γραμματέας, Κατερίνα Καλούδη



39 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Για τη Χώρα

Η μοναδικής ομορφιάς Χώρα, τα καλοκαίρια γίνεται δικαίως πόλος έλξης επισκεπτών και οι επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος πληθαίνουν δυσχεραίνοντας μερικές φορές τη ζωή των κατοίκων του οικισμού.

Ετήσια γενική συνέλευση και κοπή πίτας 2022

Το διοικητικό συμβούλιο συνεδρίασε διαδικτυακά στις 3 Φεβρουαρίου και αποφάσισε συνεκτιμώντας τα επιδημιολογικά δεδομένα να συγκληθεί Γενική Συνέλευση (άρθρο 6) και κοπή πίτας την Κυριακή 20 Φεβρουαρί

Δυο λόγια για το Γάνεμα

Το Γάνεμα, μια ξεχωριστή παραλία του νησιού, ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και περιοχή Natura, είναι κεντρικό θέμα συζήτησης...

bottom of page